Kincset érő ajándék az egyik legjobb trénertől!

aug - 20 2015 | By

Nagy Béla a Comline tulajdonosa, vezető trénere most lett 50 éves.

nb

Ebből az alkalomból úgy döntött, hogy minden érdeklődő számára szabadon elérhetővé teszi a boldogságos videóit!

Ezek mögött a videók mögött sok erez órányi tanulás, temérdek tréneri, konzultánsi tapasztalat és sok száz órányi gondos munka áll.

Amikor vezetőket, vállalkozókat segítünk üzleti vonalon sikeressé válni, minduntalan beleütközünk abba a problémába, hogy EMBERKEZELÉS.

Egyszerűen szólva, nem lehet sikeres és boldog az a vezető, az a vállalkozó, aki nem tud jól kijönni az embereivel és az ügyfeleivel egyaránt.

Az emberek életének van azonban egy magánéleti oldala is, és hiába megy jól az üzlet, ha romokban hever a párkapcsolata, a családi élete, bizony hogy nem lesz az ember nyugodt, kiegyensúlyozott, magabiztos, a boldogságról nem is beszélve.

Béla 2010-ben elindított egy társadalomjobbító programot, amivel meglehetősen kihívó célt állított maga elé: megnövelni Magyarország boldogságindexét.

bi

Az egyik kapcsolódásunk nekünk is ez volt.

Az a tartalom, amit ehhez összeállított, teljesen őszintén írom, hogy brilliáns!

Mindenkinek látnia kell, és nem csak egyszer!

Nem csak hiszem, de tudom. Saját családomban is megtapasztaltam, hogy működnek Béla tanácsai, úgy hogy hadd ajánljam kedves olvasóm, hogy ne légy rest és élj ezzel a fantasztikus lehetőséggel! Szegezd tekinteted a monitor elé, és nézd meg a “boldogságos” videókat!

Aztán pedig oszd meg a barátaiddal és az ellenségeiddel is. Hátha boldogabbak lesznek és fel tudjátok számolni az ellenségeskedést.

 

Ezúton is Boldog szülinapot kívánok Nagy Bélának!

Neked pedig jó videózást!

Itt tudod fellapozni az első videót:

http://boldogsagindex.com/a-boldogsag-tanulhato/#!/

Baráti üdvözlettel: Török József

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*